Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en jonge spinaziescheuten

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 12 St.-Jacobsvruchten Capitaine Cook
  • 200 g spinaziescheuten
  • 2 citroenen
  • 3 eetl. sesamolie
  • 1 eetl. geroosterde sesamzaadjes Cigalou
  • Zout, peper van de molen Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Was en droog de spinaziescheuten.

  2. 2. Snijd de St.-Jacobsvruchten met een scherp mes in dunne plakken.

  3. Laat ze 10 tot 15 min. marineren in het citroensap en 1 eetl. sesamolie.

  4. Laat ze uitlekken en bestrooi ze met de sesamzaadjes.

  5. Maak een saus door het sap van de 2de citroen te mengen et de 2 eetl. olie. Kruid met peper en zout.

  6. Meng alles en dien het gerecht meteen op.

Tips

Voor een andere smaaktoets kun je ook met truffel geparfumeerde olie gebruiken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.