Carpaccio van rundvlees, frambozenmarinade, salade groentepickles
Makkelijker
15 min
€€
De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 400g mals rundvlees
- 100g frambozen
- 4 stukken radijs
- 0,5 stuk venkel
- 1 wortel
- 1 bosje bieslook
- 100g suiker Chabrior
- 200g alcoholazijn
- 300ml water
- 5 eetlepels frambozenazijn
- 8 eetlepels olijfolie Bouton d'Or
- Espelette peper Itinéraires des Saveurs
- Peper Cigalou
- Fleur de sel Itinéraire des Saveurs
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Snijd voor de carpaccio het rundvlees in dunne sneden en breng op smaak met olijfolie, frambozenazijn, fleur de sel, peper en Espelette.
-
Snijd voor de groentepickles de wortel en radijs in dunne plakjes en de venkel in dunne sneden.
-
Breng de suiker, azijn en water in een pan aan de kook. Giet zodra het kookt over de gesneden groenten en laat afkoelen.
-
Schik de sneden rundvlees op een bord, voeg een beetje van de marinade, enkele frambozen, de fijngehakte bieslook en de groenten toe.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.