Carpaccio van courgettes met citroensap

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 stevige courgettes
  • 80 g parmezaanschilfers
  • 100 g pijnboompitten van Chabrior
  • 1 citroen
  • 1 klein boeketje basilicum
  • 4 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 105 min
  1. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en zet opzij.

  2. Verdeel de gewassen, afgedroogde en in dunne plakjes gesneden courgettes over een schaal.

  3. Besprenkel met olijfolie en citroensap, kruid met peper en zout en plaats in de koelkast.

  4. Bestrooi net voor het opdienen met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en fijngehakt basilicum.

Tips

Tip: als u de courgettes liever wat zachter hebt, blancheert u ze max. 8 minuten voor u ze laat marineren.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.