Flensjes met camembert
Camembertpannenkoeken zijn een uitstekende keuze voor een lichte maaltijd, voorgerecht of aperitief. De gesmolten Camembert-kaas binnenin de pannenkoeken zorgt voor een romige, heerlijke smaak. U kunt ook extra ingrediënten toevoegen, zoals walnoten, gekarameliseerde appels of charcuterie, om het recept helemaal aan uw smaak aan te passen. Eet smakelijk!
Makkelijk
25 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Verwarm de oven voor op th. 6 (180°). Fruit de appels in de boter, voeg een snufje suiker toe
-
en karamelliseer ze. Flambeer met calvados. Garneer de flensjes met appels en sneetjes camembert en sluit ze. Zet 5 à 10 minuten in de oven.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.