Flensjes met camembert

Camembertpannenkoeken zijn een uitstekende keuze voor een lichte maaltijd, voorgerecht of aperitief. De gesmolten Camembert-kaas binnenin de pannenkoeken zorgt voor een romige, heerlijke smaak. U kunt ook extra ingrediënten toevoegen, zoals walnoten, gekarameliseerde appels of charcuterie, om het recept helemaal aan uw smaak aan te passen. Eet smakelijk!

Makkelijk
25 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 150g 150g camembert
  • 20g 20g boter
  • 5cl 5cl calvados
  • 2 2 appels in kwartjes
  • 2 2 snufjes suiker

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op th. 6 (180°). Fruit de appels in de boter, voeg een snufje suiker toe

  2. en karamelliseer ze. Flambeer met calvados. Garneer de flensjes met appels en sneetjes camembert en sluit ze. Zet 5 à 10 minuten in de oven.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.