Bruschette met een guacamole van asperges en tijgergarnalen

Gemiddeld
17 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g groene asperges gestoomd
  • sap van 1/2 lime
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 1 pepertje ontpit, fijngehakt
  • 1 kleine tomaat ontpit
  • 1 el koriander fijngehakt
  • 1 el olijfolie van Bouton d'Or
  • 8 sneden stokbrood
  • zout en peper Cigalou
  • Garnituur 8 tijgergarnalen Odyssée

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Pureer in de keukenmachine de asperges met het limoensap, de sjalot, de Spaanse peper, de tomaat en de koriander. Voeg zout en peper toe. Dek de guacamole van asperges af met aluminiumfolie om verkleuring te voorkomen. Zet koel.

  2. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de olijfolie. Bak gedurende 2 minuten goudbruin in de oven.

  3. Werk de bruschette de bruschette met de guacamole en de tijgergarnalen.

Tips

Handig om te weten:
Guacamole is een Mexicaans gerecht dat bereid wordt met avocado’s.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.