Bruschette met een guacamole van asperges en tijgergarnalen
Gemiddeld
17 min
€
De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 500 g groene asperges gestoomd
- sap van 1/2 lime
- 1 sjalot fijngehakt
- 1 pepertje ontpit, fijngehakt
- 1 kleine tomaat ontpit
- 1 el koriander fijngehakt
- 1 el olijfolie van Bouton d'Or
- 8 sneden stokbrood
- zout en peper Cigalou
- Garnituur 8 tijgergarnalen Odyssée
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pureer in de keukenmachine de asperges met het limoensap, de sjalot, de Spaanse peper, de tomaat en de koriander. Voeg zout en peper toe. Dek de guacamole van asperges af met aluminiumfolie om verkleuring te voorkomen. Zet koel.
-
Bestrijk de sneetjes stokbrood met de olijfolie. Bak gedurende 2 minuten goudbruin in de oven.
-
Werk de bruschette de bruschette met de guacamole en de tijgergarnalen.
Tips
Handig om te weten:
Guacamole is een Mexicaans gerecht dat bereid wordt met avocado’s.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.