Bruschetta met tomaat (met of zonder kaas)

 

Makkelijk
10 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 1,5 stokbrood
  • 9 tomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • 1,5càs olijfolie van Bouton d’Or
  • Vers basilicum
  • Zout, peper van Cigalou
  • 300g Naar keuze: geraspte kaas van Pâturages

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Snij de tomaten in kleine blokjes en vermeng ze met de olijfolie, het zout, de peper en het fijngehakte basilicum.

  2. Snij het stokbrood in dikke sneetjes en rooster ze op de barbecue.

  3. Wrijf ze in met de knoflook.

  4. Schep tomatenblokjes op ieder sneetje en druppel er wat olijfolie op.

  5. Bestrooi eventueel met geraspte kaas en leg iedere bruschetta nog eventjes op het barbecuerooster.

Tips

Gebruik naar believen verschillende kaassoorten, zoals mozzarella, geitenkaas, parmezaan, gorgonzola of zelfs vegetarische kaas.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.