Volg het recept stap voor stap
-
Wikkel de paprika’s in aluminiumfolie en leg ze 15 minuten op de hete barbecue.
-
Verwijder de aluminiumfolie en steek de paprika’s een paar minuten in een plastic zak zodat u het vel gemakkelijk kunt verwijderen. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Snij de kip in stukjes (kruid met peper en een beetje zout) en snij de sneetjes ham in de lengte in twee. Rol ieder stukje kip in een reepje ham met een salieblaadje in het midden en prik dan op metalen spiesen.
-
Leg 7 minuten op de barbecue, draai de brochettes om en laat nog 7 minuten bakken.
-
Dien op met de paprikablokjes.
Tips
Als u enkel houten spiesen hebt om brochettes mee te maken, laat u ze best eerst 30 minuten in water liggen om te voorkomen dat ze verbranden op de barbecue.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.