De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 800g 800 g diepgevroren broccoli van Saint Eloi
- 20g 200 g diepgevroren prei van Saint Eloi
- 3 3 aardappelen
- 1 1 ui
- 2càs 2 el olijfolie van Bouton d’Or
- 4 4 takjes tijm van Cigalou
- 4 4 laurierbladeren van Cigalou
- Peper van Cigalou
- Bijgerecht:
- 4càs 4 el verse
- geitenkaas van Pâturages
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Was en schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Fruit de versnipperde ui 2 min. in de olie. Voeg de broccoli, prei en aardappelen toe. Meng en doe er 1,5 L water, de laurierblaadjes en de takjes tijm bij. Laat 25 min. koken zodra het water begint te borrelen.
-
Verwijder de tijm en laurier. Mix het mengsel en kruid met peper. Zet op een zacht vuur.
Tips
Serveer de soep en doe 1 el verse geitenkaas van Pâturages in elke kom. Roer zachtjes.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.