De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 4 vellen brikdeeg van Monique Ranou
- 250 g verse geitenkaas van Pâturages
- 16 zongedroogde tomaatjes van Bouton d’Or
- 2 el honing van Elodie
- 16 verse basilicumblaadjes
- 1 takje tijm van Cigalou
- Frituurolie van Bouton d’Or
- Zout en peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Château Pierrousselle
Witte wijn – AOP Entre-deux-mers
Cépages : Sauvignon et Sémillion
2021
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
20 min
-
Leg de brikvellen op een vochtige doek.
-
Vermeng de kaas met de honing, de tijmblaadjes, zout en peper.
-
Snij de brikvellen in 4. Vouw in 2 tot een driehoekje. Bestrijk ze met olie, schep in het midden een eetlepel van de kaasbereiding, gevolgd door een basilicumblaadje en een
-
zongedroogd tomaatje. Sluit door de 3 punten naar het midden toe te vouwen.
-
Bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant in een braadpan met olie. Dien warm op.
Tips
U kunt hier varianten op maken door bij de kaasbereiding ook spekblokjes of amandelschilfers te doen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.