Bolognesesaus

Makkelijker
120 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 wortel
  • 1 stengel bleekselderij
  • 500g rundergehakt
  • 400g gehakte tomaten
  • 2 eetlepels tomatenconcentraat
  • 125ml rode wijn (optioneel)
  • 125ml runderbouillon
  • 1 laurierblad
  • 1 takje tijm
  • Peper en zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Snijd de ui, knoflook, wortel en selderij.

  2. Verhit de olie in een pan, voeg de groenten toe en bak gedurende 5 minuten.

  3. Voeg het gehakt toe en laat het mee garen.

  4. Voeg (optioneel) de wijn toe en laat verdampen. Voeg de tomaten, tomatenpuree en bouillon toe.

  5. Voeg het laurierblad, de tijm en peper en zout toe.

  6. Laat 1 tot 1,5 uur sudderen op een laag vuur.

  7. Verwijder het laurierblad en de tijm voor het opdienen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.