De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 3 el bloem Chabrior
- 0.5 tl bakpoeder van Elodie
- 1 ei van Moisson, licht losgeklopt
- 5 cl melk Pâturages
- 2 el olijfolie van Bouton d'Or
- 250 g wortelen geraspt
- 4 jonge uien schoongemaakt, fijngehakt
- zout en peper Cigalou
- Garnituur 1 citroen in kwartjes
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
20 min
-
Verwarm een pan met antikleeflaag. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder, zout en peper. Zet apart. Meng in een andere kom het ei, de melk en de olijfolie. Giet dit mengsel door de bloem. Voeg de wortel en de jonge ui toe. Roer goed.
-
Schep kleine hoopjes deeg van ongeveer 1 eetlepel in de pan. Druk plat met behulp van de achterkant van een lepel. Bak ongeveer 2 minuten aan elke kant.
-
Verdeel de blinis over de borden. Werk af met een kwartje citroen.
Tips
Heerlijk met een yoghurtsaus met koriander.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.