Banaan op de barbecue met chocoladesaus
Banaan op de barbecue met chocoladesaus is een heerlijke en originele manier om van deze vrucht te genieten.
Dit recept voor banaan op de barbecue met chocoladesaus is een geweldige manier om een barbecuemaaltijd met een zoete noot af te sluiten. De gekarameliseerde bananen in combinatie met de rijke chocoladesaus zorgen voor een smaakbeleving die zowel verwennerij als troost biedt. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Snij de schil van iedere banaan over de hele lengte in (maar snij niet in de banaan zelf), trek de schil een beetje open en steek er 4 chocoladeblokjes in.
-
Bestrooi met kaneel en gember.
-
Bak de bananen op het rooster van de barbecue, tot het fruit zacht is en de chocolade is gesmolten (u kunt ze ook bereiden in een papillot van aluminiumfolie).
Tips
Deze gestoofde bananen zijn nog lekkerder met een bolletje ijs met vanille van Madagaskar van Adélie en geroosterde amandelschilfers.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.