Volg het recept stap voor stap
-
Rasp de helft van de aardappels met een grove rasp. Rasp de andere helft met een fijne rasp. Rasp de ui met een grove rasp. Meng de aardappels en de ui in een vergiet. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Giet het mengsel in een kom. Voeg het ei, het eiwit, het maiszetmeel, het bieslook, zout en peper toe. Verwarm de olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Plaats 1 theelepel van het aardappelmengsel in de bakpan. Bak in 1 minuut goudbruin aan elke kant. Herhaal deze handeling totdat het aardappelmengsel op is.
-
Verdeel de koekjes over de borden. Werk af met de zure room en de garnaaltjes.
Tips
Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes met enkele druppels hazelnotenolie van Bouton d’Or.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.