Aardappelen in de schil met romige bieslooksaus

Makkelijk
75 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 grote aardappelen
  • 1 potje plattekaas Pâturages
  • Room Pâturages
  • Peper en zout Cigalou
  • 3 of 4 sprietjes bieslook
  • Balsamicoazijn Bouton d’Or
  • 1 sjalot

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Meng de room en de plattekaas met de gehakte sjalot en het fijngesneden bieslook. Voeg vervolgens een straaltje balsamicoazijn toe, kruid bij met peper en zout en zet in de koelkast. 

  2. Was de aardappelen en droog ze af. Pak ze individueel in aluminiumfolie in en bak ze in de hete houtskolen op de barbecue (of in de oven) gedurende 1 uur.

  3. Haal de aardappels uit het vuur of de oven, snijd ze net niet helemaal in twee en voeg een paar rijkelijke scheppen van de romige saus toe.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.