ANNIV-ITM-2024_header_NL

Du 24/09 au 27/10/2024, Intermarché presenteert

zijn GROTE SPEL

met 3.000.000€ aan GESCHENKEN te winnen !

Hoe deelnemen? Het is heel eenvoudig

Ontvang een winnend ticket

Van 24/09/2024 tot 27/10/2024 ontvangt u na uw aankopen een ticket met een barcode waarmee u kunt deelnemen aan het spel op de terminal.

Ga naar de terminal om te spelen

Ga tot 03/11/2024 met uw ticket en uw Intermarché-kaart naar de terminal om ons spel te spelen. Hebt u nog geen Intermarché-kaart? Vraag er een aan de kassa van uw Intermarché.

Het is gewonnen!

Gefeliciteerd, u hebt uw uitzonderlijk geschenk* gewonnen. Dit staat vermeld op uw winnende ticket. Volg de instructies op uw ticket dat u bij de terminal hebt ontvangen om hiervan te profiteren.

* Deelname en ook het geschenk zijn beperkt tot één keer per persoon met een Intermarché-kaart gedurende de duur van de actie. Voir

Ontdek de loten

cadeau-1

2 Passen VIP 365

Wallonië en Brussel zitten boordevol ideeën voor het hele gezin: een ongelooflijke keuze en een uitzonderlijke diversiteit! Er zijn bijna 250 toeristische attracties en musea in onze gewesten om u elke dag van het jaar te vermaken.

Er is voor elk wat wils: themaparken, dierenparken, grotten, boottochten, waterattracties, avonturenparken, musea, historische plaatsen en monumenten, kastelen en burchten.

Probeer een van de 324 VIP-passen voor 2 personen te winnen, waarmee u 100% gratis toegang krijgt tot honderden activiteiten!

cadeau-2-1

Adventure Valley Durbuy Passen

De historische stad Durbuy biedt dankzij het Adventure Valley park de mogelijkheid om vele activiteiten te doen. Boomklimmen, miniatuurtrein, elektrische mountainbikes, labyrint, kajak, escape room, lasergame, bowlen, er is voor ieder wat wils.

Dankzij onze partner Kidibul kunt u een ticket winnen voor Adventure Valley Durbuy.

cadeau-3

Pass voor de brouwerij Lindemans

Sinds 1822 brouwt de familie Lindemans met passie één van de oudste bieren ter wereld. Ze willen de unieke smaak graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Dankzij onze samenwerking krijgen sommigen van jullie de kans om de magie van lambiekbieren te ontdekken tijdens een onvergetelijke brouwerijrondleiding.

cadeau-4

“Happy Birthday” box & Wonderbox kortingsbonnen

Niets beter dan een “Happy Birthday” box of een kortingsbon van onze partner Wonderbox om uit een heleboel activiteiten te kiezen. Of u nu een liefhebber bent van sensatie, gastronomie, verblijven, sport, ontspanning of entertainment, de Wonderbox heeft u zeker iets te bieden!

cadeau-5

Pass voor Walibi Park, Bellewaerde Park of Bellewaerde Water Park

Bent u een sensatiezoeker of wilt u zich vermaken met uw familie of vrienden? Maak kans op een pass voor de themaparken Walibi of Bellewaerde. Voor degenen die van wateractiviteiten houden, geen probleem, we bieden u ook tickets aan voor het Bellewaerde waterpark

cadeau-6

Digitaal abonnement op La DH, La Libre of L’Avenir

Hebt u er genoeg van dat u door betaalde abonnementen geen toegang hebt tot uw favoriete krantenartikelen? Bent u altijd op zoek naar het laatste nieuws en gepassioneerd door de actualiteit? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op 2 maanden gratis digitaal abonnement bij een van onze partners: L’Avenir, La DH of La Libre.

cadeau-7

Boek met heerlijke recepten

Er gaat niets boven een goede maaltijd om uzelf te verwennen en authentieke momenten te delen met familie en vrienden.

Door deel te nemen aan onze wedstrijd krijgt u de kans om onze heerlijke Intermarché-recepten te ontdekken, die lekker, eenvoudig en toegankelijk zijn. Alle ingrediënten die u nodig hebt, zijn verkrijgbaar in onze winkels tijdens uw volgende boodschappen. Er gaat niets boven een goede maaltijd om uzelf te verwennen en authentieke momenten te delen met familie en vrienden.

cadeau-8

Kortingsbonnen en gratis producten

Tijdens ons grote spel worden ook veel kortingsbonnen en gratis producten gewonnen. De mogelijkheid voor u om misschien nieuwe producten te ontdekken of te profiteren van uw favoriete producten tegen gereduceerde prijzen!

Onze partners

partenaires-anniv-2024_NL