De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 400g lendenstuk van rund
- 6 tomaten van oude rassen
- 1 sjalot
- 0,5 bosje lente-uitjes
- 0,5 rode ui
- 1 eierdooier Wallo
- Een paar hazelnoten Bouton d’Or
- 1 el wasabi
- 1 tl mosterd Bouton d’Or
- 100ml druivenpitolie Bouton d’Or
- 20ml rode wijnazijn Bouton d’Or + 1 el voor de mayonaise
- 1 el sojasaus Itinéraire des Saveurs
- Zout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Voor de tartaar: snijd het rundvlees in kleine blokjes van 2×2 mm en snipper de sjalot, de rode ui en de lente-uitjes.
-
Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met sojasaus en peper.
-
Voor de wasabimayonaise: meng de eierdooier, de mosterd, de azijn en de wasabi en klop het mengsel op met de mixer, samen met de druivenpitolie.
-
Snijd de tomaten in verschillende vormen en breng ze op smaak met azijn, zout en peper. Voeg ook nog een paar gehakte hazelnoten toe.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.