Feuilleté met geitenkaas, courgette en verse munt
Ontdek het recept van juli van onze chef Jérémy Vandernoot.
Volg het recept stap voor stap
-
Voor de vulling: snijd de courgette in blokjes en bak ze samen met de gesnipperde sjalot en het gehakte knoflookteentje in olijfolie.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Wanneer het mengsel is afgekoeld, voeg je de gehakte munt toe.
-
Rol het deeg uit, leg de courgettevulling in het midden en leg het volledige stronkje geitenkaas erop.
-
Sluit het deeg en bestrijk de bovenkant met de losgeklopte eierdooier zodat het korstje straks mooi bruin wordt tijdens het bakken.
-
Voeg nog een paar rozemarijnblaadjes toe en bak 20 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
-
Breng de sla op smaak met wat olijfolie, zout en peper.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.