Garnalentartaar met rijstvel en vinaigrette met sinaasappelsap, gember en citroengras
Gemiddeld
20 min
€€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
20 min
-
Voor de vinaigrette: meng de olijfolie met het sinaasappelsap, de mosterd en de wijnazijn.
-
Voeg het fijngehakte citroengras, de gember in fijne schijfjes, de sinaasappelzeste, de gesnipperde bieslook en de fijngehakte lente-uitjes toe.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Voor de tartaar: laat de garnalen ontdooien en snijd ze in kleine blokjes.
-
Breng op smaak met de sinaasappelvinaigrette.
-
Voor de rijstvellen: frituur ze in een voorverwarmde frietketel op 180° tot ze poffen.
-
Leg de tartaar op het gepoft e rijstvel.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.