Salade van gegrilde watermeloen en burrata
Speciaal voor Intermarché stelt chef Jeremy Vandernoot elke maand een heerlijk seizoensrecept voor.
Volg het recept stap voor stap
-
Snijd de halve watermeloen in 16 gelijke stukken. Schroei de stukken aan beide kanten op de grill, zonder vetstof, en breng op smaak met peper en zout.
-
Verwijder de bladeren en was de sla.
-
Snijd de muntblaadjes fijn.
-
Snijd de kerstomaatjes doormidden.
-
Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Zet even aan de kant.
-
Schik de slabladeren op een serveerschaal, leg de stukken watermeloen erop en schik de tomaten, uienringen en hazelnoten er mooi op. De burrata snijd je in 4 stukken en leg je er bovenop. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
Strooi er tot slot de gehakte muntblaadjes over.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.