Tapenade van paprika's & courgettebeignets
Bekijk dit recept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!
Gemiddeld
100 min
€
De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 4 rode paprika's
- 1 courgette
- 1 teentje knoflook van Saint Eloi
- 75g pijnboompitten van Chabrior
- 5cl olijfolie van Itinéraires des Saveurs
- Enkele takjes peterselie
- 90g bloem van Chabrior
- 60g aardappelzetmeel
- 1 zakje bakpoeder van Chabrior
- 12,5 bruisend water van Ondine
- Zout van Itinéraire des Saveurs
- Peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Valestrel
Rosé wijn
7,49€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
60 min
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Was de paprika’s, leg op een bakplaat en stop 40 minuten in de oven. Haal uit de oven, schil en verwijder de warme pitten. Mix daarna het paprikavlees met de olijfolie, het knoflookteentje, de pijnboompitten, het zout, de peper en de gehakte peterselie
-
Snij de courgette in schijfjes.
-
Voor het beignetdeeg: meng het deeg, het aardappelzetmeel, het bakpoeder en een scheutje bruisend water.
-
Dompel de courgetteschijfjes in het beignetdeeg en stop 5 minuten in de friteuse op 160°C.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.