Rug van zalm met honing en gember

 

Makkelijk
29 min
0 / 5 1

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 Rug of steaks van zalm(met vel)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 limoen
  • 1c. à c. Cigalou gemberpoeder
  • 2c. à s. sojasaus Itinéraire des Saveurs
  • 3c. à s. olijfolie
  • Peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 1

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Bereid de marinade: pel de teentjes knoflook en hak ze fijn na het verwijderen van de kiem. Knijp de limoen uit. Meng in een kom het citroensap, de fijngehakte knoflook, sojasaus, olie, honing en gemberpoeder.

  2. Leg de zalmsteaks in een ovenvaste schaal en besprenkel ze met de marinade. Dek af met huishoudfolie en laat 2 uur marineren, keer ze af en toe om.

  3. Verwarm de oven voor op 210°C (th.7).

  4. Zet de biefstukken in de oven en bak ze 7 minuten aan elke kant. Bestrijk ze 2 of 3 keer met de marinade.Dien op zodra ze uit de oven komen.

Tips

Als u dit zoetzure recept pittiger wilt maken, kunt u ½ theelepel rode tabasco-saus toevoegen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 1

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.