Cannelloni van rundstartaar, guacamole van avocado

Bekijk dit recept van chef-kok Jeremy Vandernoot, speciaal gemaakt voor Intermarché-klanten!

Gemiddeld
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

8 portie(s)
  • 1 zwarte radijs
  • 800g runderlende
  • 4 avocado's
  • 1 limoen
  • 4 el hazelnotenolie vanBouton d'Or
  • 50g hazelnotenolie van Chabrior
  • Zout Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou
  • Espelettepeper van Itinéraire des Saveurs

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Snijd het rundvlees in brunoise met een mes.

  2. Breng de runderbrunoise op smaak met hazelnootolie, zout en peper.Snijd het rundvlees in brunoise met een mes.

  3. Voor de “cannelloni”, snijd dunne plakjes radijs met een mandoline, verspreid ze naast elkaar lichtelijk naast elkaar.Breng het op smaak met een scheutje hazelnootolie. Plaats de rundervulling en rol de cannelloni op.

  4. Meng voor de guacamole het avocadovlees met de schil en het sap van de limoen. Breng op smaak met zout en een scheutje Espelette-paprika.

  5. Voor de dressing snijdt u de cannelloni-rollen af en legt u ze recht op een bord. Zet er een paar puntjes guacamole en hazelnoten op.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.