Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Rasp de geschilde aardappelen. Meng meng met de room (200 g), de melk, de geraspte nootmuskaat en het zout. Druk het mengsel aan in een gratinschotel. Maak het ongeveer 3 cm dik. Bak 30 minuten op 180° (in een voorverwarmde oven) en laat afkoelen.
-
Eenmaal de aardappelgratin afgekoeld, snijdt u die in staafjes (vorm van frieten). Bak de staafjes 3 minuten op 180°.
-
Laat de room voor de cheddarsaus (100 g) voor de helft inkoken. Doe er de cheddar bij en kruid met zout.
-
Voor de pestosaus: mix de zongedroogde tomaten samen met de look, parmezaan, pijnboompitten, olijfolie en zout.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.