Volg het recept stap voor stap
-
Bak de varkensborst in de druivenpittenolie in een afgedekte schotel 3u in een oven op 150°C, samen met de tijm, rozemarijn,look en paprika
-
Vang de jus van de varkensborst op. Bak de 2 grote, geschilde en in 4 gesneden rapen in de jus van de varkensborst.
-
Was de 4 kleine raapjes. Maak een salade met de 4 in fijne schijfjes gesneden raapjes (met een mandoline), de grofgehakte peterselie en het in stukken van 1cm gesneden bieslook. Breng op smaak met olijfolie, zout en peper.
-
Voor het dresseren, snij de borst in 4. Leg een stuk varkensborst op elk bord. Leg 2 stukken grote raap op de borst en bedek met wat raapjessalade.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.