Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Snij de kalkoenfilets in blokjes.
-
Versnipper de sjalot en de kervel.
-
Pers het sap van 3 mandarijnen. Schil de 3 andere en maak de kwartjes los.
-
Bak de kalkoen in een kookpot goudbruin in de olijfolie. Doe er de sjalot, zout en peper bij.
-
Giet er de witte wijn bij, breng aan de kook en voeg het mandarijnsap toe.
-
Kook al roerend 5 minuten op een zacht vuur.
-
Doe er de mandarijnkwartjes en kervel bij. Serveer warm.
Tips
U hebt liever een pitloze vrucht die gemakkelijker te schillen is? Gebruik clementines. Die zijn wel minder zoet en geparfumeerd dan mandarijnen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.