Witloof met reblochon in papillot

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 stronken witloof
  • 1 stuk reblochon van Itinéraire des Saveurs
  • Enkele natuurlijke cashewnoten van Bouton d’Or
  • Paprikapoeder van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).

  2. Was het witloof, droog het af en snij iedere stronk in de lengte in twee.

  3. Knip 4 vierkante vellen bakpapier uit. Leg op ieder vel de twee halve stronken, ¼ van de reblochon, in stukjes gesneden, en enkele cashewnoten. Bestrooi met paprikapoeder.

  4. Sluit de papieren papillotten goed en zet 15 minuten in de oven.

  5. Dien warm op met een groene salade.

Tips

Als u geen reblochon hebt, kunt u die vervangen door Saint-Nectaire, die ook een lekkere hazelnootsmaak heeft. Wat u ook kunt gebruiken, is Beaufort of zelfs een restje raclettekaas.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.