De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 2 2 aubergines
- 4 3-4 courgettes
- 1,5 1-2 teentjes knoflook
- 2càs 2 el olijfolie van Bouton d’Or
- Vers basilicum
- Zout, peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Nicolas Tavel
Rosé wijn
7,49€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Was de aubergines en de courgettes, snij de uiteinden af en snij het vruchtvlees in plakken van ongeveer ½ cm.
-
Doe de olijfolie, de knoflook, het zout en de peper in een kom. Voeg de groenten toe en schep goed om.
-
Rooster deze groenten op het rooster van de barbecue in directe hitte (om ze lekker krokant te houden).
-
Dien heet of lauw op, bestrooid met fijngehakt, vers basilicum.
Tips
Deze geroosterde groenteplakjes zijn lekker met een vinaigrette met knoflook en basilicum.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.