Geroosterd lamsvlees met zwarte tapenade

Dit recept voor gegrild lamsvlees met zwarte tapenade biedt een explosie van mediterrane smaken. De koteletjes zijn mals van binnen met een gegrild korstje. Serveer met gegrilde groenten, salade of geroosterde aardappelen voor een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk!

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 8 lamskoteletten
  • 100g 100 g tapenade van zwarte olijven
  • 20g 20 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 1 takje rozemarijn
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Kruid de lamskoteletten met zout en peper en laat ze 4 minuten aan elke kant bakken op de hete barbecue.

  2. Neem ze van het vuur, besprenkel met de tapenade, bestrooi met fijngehakte rozemarijn en parmezaan en laat nog 2 minuten bakken.

  3. Dien warm op.

Tips

Een taboulé van griesmeel met courgette, feta en munt is heel lekker bij dit geroosterde vlees. Heel verfrissend!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.