Volg het recept stap voor stap
-
Maak de champignons voorzichtig schoon en snij ze in plakjes.
-
Pel de ui, de knoflook en de sjalotten en hak ze fijn.
-
Was de peterselie en hak fijn.
-
Bak de ui glazig in een pan met olijfolie. Voeg de champignons toe en bak 10 min op matig vuur.
-
Doe er de sjalot, de knoflook en de peterselie bij. Kruid met peper en zout. Laat onder regelmatig roeren nog 5 min bakken.
-
Doe er de room bij en laat 2 min sudderen.
-
Laat in een andere pan de boter smelten en bak de sneetjes stokbrood goudbruin aan beide kanten.
-
Leg de bruschetta op ieder bord, schep er de champignons op en versier met basilicumblaadjes.
Tips
Dit recept is ideaal als u nog restjes stokbrood hebt. Afhankelijk van het seizoen kunt u het ook bereiden met bospaddenstoelen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.