Wentelteefjes met rode vruchten

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneetjes droog brood (het liefst wit)
  • 25 cl melk van Pâturages
  • 2 eieren van Moisson
  • 3 el poedersuiker
  • 50 g boter van Pâturages
  • Garnituur:
  • Poedersuiker
  • Rode vruchten naar keuze (aardbeien, bosbessen, braambessen, frambozen, ...)

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Breek de eieren in een grote kom en klop ze los met de melk en 3 el poedersuiker.

  2. Doop de sneetjes brood er snel in, zodat ze niet te zacht worden.

  3. Laat de boter smelten in een pan en bak de sneetjes 3-4 min aan iedere kant. Doe voor ieder nieuw sneetje weer wat boter in de pan.

  4. Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker en versier met rode vruchten naar keuze (aardbeien, bosbessen, braambessen, frambozen, …)

Tips

Een groot gezelschap? Dan kunt u de doordrenkte sneetjes brood ook bakken in de oven, 12 tot 15 min op 190 °C (gasstand 6) op een ingevette bakplaat. Zo kunt u allemaal tegelijk aan tafel!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.