Wentelteefjes met rode vruchten
Makkelijk
0 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Breek de eieren in een grote kom en klop ze los met de melk en 3 el poedersuiker.
-
Doop de sneetjes brood er snel in, zodat ze niet te zacht worden.
-
Laat de boter smelten in een pan en bak de sneetjes 3-4 min aan iedere kant. Doe voor ieder nieuw sneetje weer wat boter in de pan.
-
Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker en versier met rode vruchten naar keuze (aardbeien, bosbessen, braambessen, frambozen, …)
Tips
Een groot gezelschap? Dan kunt u de doordrenkte sneetjes brood ook bakken in de oven, 12 tot 15 min op 190 °C (gasstand 6) op een ingevette bakplaat. Zo kunt u allemaal tegelijk aan tafel!
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.