Schattige hapjes met foie gras

Makkelijk
20 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

2 portie(s)
  • 2 sneden foie gras van Guillaume Dunoy
  • 2 sneden brioche van Chabrior
  • Fleur de sel van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou
  • Voor de oranje gelei 10 cl mangonectar van Paquito
  • 5 cl zoete witte wijn van Expert Club
  • 2 gelatineblaadjes van Chabrior
  • Voor de rode gelei 2 dl rode Porto
  • 2 gelatineblaadjes van Chabrior
  • Hartvormpje

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Laat de gelatineblaadjes 5 minuten zacht worden in een kom met koud water en wring ze uit.

  2. Rode gelei: smelt 2 gelatineblaadjes in de porto in een steelpan en giet alles in een glazen kom, op een hoogte van +/- 1,5 cm. Laat de hele nacht hard worden in de koelkast.

  3. Oranje gelei: verwarm de mangonectar en de wijn in een steelpan, haal van het vuur en doe er de 2 gelatineblaadjes bij. Giet uit in een glazen kom op dezelfde hoogte als de andere gelei. Laat eveneens de hele nacht hard worden.

  4. Rooster de sneden brioche bij het serveren.

  5. Snij er hartjes uit met het vormpje en doe hetzelfde met de foie gras.

  6. Stapel de brioche en foie gras op elkaar, bestrooi met wat fleur de sel en peper van de molen (1 draai) en eindig met de gekleurde gelei.

Tips

U kunt de brioche vervangen door peperkoek van Chabrior.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.