Eendenspiesje met gekonfijte gember

Makkelijk
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • voor 12 spiesjes:
  • 1 eendenborstfilet
  • 2 el honing van Elodie
  • Gekonfijte gember van Itinéraire des Saveurs (1 tot 3 plakjes per spiesje, naar smaak)
  • Zout, peper van Cigalou
  • Houten prikkers

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Bestrijk de eendenfilet met honing, breng op smaak met peper en zout, dek af met huishoudfolie en plaats 24 uur in de koelkast.

  2. Bak de eendenfilet 5 minuten aan elke kant in een pan (hij moet rozig zijn vanbinnen).

  3. Snij hem op een snijplank in de lengte in nogal dunne plakjes.

  4. Leg er de plakjes warme gember op, rol op en zet vast met een prikker.

Tips

U kunt dit gerecht ook maken met jonge wijfjeseend. Die smaakt hetzelfde, maar is iets verfijnder.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.