Kastanjecrème

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 30 cl room van Pâturages
  • 2 eidooiers van eieren van Moisson
  • 15 g fijne suiker van Top Budget
  • 4 tl bruine suiker
  • 30 cl kastanjecrème van Itinéraire des Saveurs
  • 4 geglaceerde kastanjes van Ivoria

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).

  2. Breng de room aan de kook in een steelpannetje.

  3. Klop de eidooiers onder de suiker en giet er de warme room en de kastanjecrème onder.

  4. Giet in 4 ovenschaaltjes en plaats 40 minuten au bain-marie in de oven.

  5. Laat afkoelen en plaats in de koelkast.

  6. Bestrooi net voor het opdienen met bruine suiker en versier met geglaceerde kastanjes.

Tips

Hebt u nog geglaceerde kastanjes over? U kunt ze nog in zoveel andere gerechten gebruiken, zoals tiramisu en aperitiefglaasjes, maar ook bij plakjes foie gras, Sint-jakobsschelpen enz.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.