Champagnecocktail met granaatappelsap
Makkelijk
0 min
€€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Was 1 granaatappel en snij er de 2 uiteinden af. Snij de schil in en ga helemaal rond, in de hoogte, en maak ze dan los in 2 stukken. Verwijder de witte vliesjes en klop er de pitten uit. Herhaal met de 3 andere granaatappels.
-
Doe alle pitten in de mixer.
-
Giet alles in een puntzeef of fijne zeef. Blijf de pitten verbrijzelen in een mortier om er alle sap uit te halen. Roer en zet 2 uur in de koelkast.
-
Giet het granaatappelsap vlak voor het serveren in fluiten en giet er koude champagne bij.
Tips
Vindt u het granaatappelsap wat te zoet? Doe er dan wat fijne suiker van Top Budget bij.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.