Millefeuille met appels en maatjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 maatjesfilets
  • 2 appels (Golden of Granny Smith)
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • Takjes dille

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Pel de ui en snij in ringen.

  2. Snij de maatjesfilets in stukken.

  3. Verwijder het klokhuisje van de appels met een appelboor, snij ietwat dikke schijven en besprenkel met citroen zodat ze niet bruin worden.

  4. Maak nu de millefeuille: begin met een appelschijfje, een reepje maatje en enkele takjes dille, daarna opnieuw een appelschijfje en eindig met stukken maatje met daarop rode uiringen en dille.

Tips

Tip: als voorgerecht kunt u deze millefeuilles opdienen met een sausje met mierikswortel. Klop 25 cl room van Pâturages (of plattekaas) op met 1 el geraspte mierikswortel.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.