Varkensspareribs met barbecuesaus met honing

 

Makkelijk
60 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1000g varkensspareribs
  • 1 el honing van Elodie
  • 1 el mosterd van Bouton d’Or
  • 2 el ketchup van Bouton d’Or
  • 10cl tomatencoulis van Saint Eloi
  • 2 tl ciderazijn van Bouton d’Or
  • 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 snufje Spaanse peper van Cigalou
  • Zout en peper van Cigalou

Wijnsuggestie

Château Montner

Rode wijn

6,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Snij de spareribs in 4.

  2. Meng alle ingrediënten in een grote schotel en marineer het vlees minimum 30 min.

  3. Laat de spareribs uitlekken en bak een veertigtal min. op de barbecue. Besprenkel af en toe met de marinade.

  4. Draai ze halverwege om.

  5. Serveer warm met een of meerdere van de talloze bijgerechten die u vindt op onze website (pastasalade, aardappelen, taboulé enz.).

Tips

Tip: als het regent kunt u de varkensspareribs in de oven bakken op 180° (th. 5)

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.