Libanese taboulé

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 handvol bulgur van Saint Eloi
  • 2 bosjes peterselie
  • ½ bosje munt
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 2 citroenen
  • 4 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 150 min
  1. Was de peterselie- en muntblaadjes, laat uitlekken en zwier uit. Snij daarna alles fijn.

  2. Was de tomaten en snij ze samen met de uien in blokjes.

  3. Doe alle ingrediënten in een slakom en voeg de bulgur, het sap van 2 citroenen, de olie, peper en zout toe. Meng goed en zet 1 à 2 u in de koelkast alvorens te serveren.

Tips

Tip: geen bulgur in de kast? Gebruik griesmeel voor couscous van Saint Eloi, maar laat die op voorhand zwellen (volgens de tijd op het pak)

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.