De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 400g 400 g elleboogjes of schelpjes van Fiorini
- 1 1 twaalftal ontpitte zwarte olijven van Bouton d’Or
- 4 4 tomaten
- 1 1 kopje verse of diepgevroren erwtjes van Saint Eloi
- 150g 150 g feta van Pâturages
- 3càs 3 el olijfolie van Bouton d’Or
- Zout en peper van Cigalou
- Verse basilicum
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Kook de pasta (volgens de tijd op het pak) in één kookpot met gezouten water en de erwtjes (3 min. indien vers, 5 min. indien diepgevroren) in een andere pot met gezouten water.
-
Was en snij de tomaten in stukjes, snij de olijven in twee en verkruimel de feta.
-
Meng alle ingrediënten in een slakom, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Versier met verse basilicumblaadjes en serveer.
Tips
Tip: dompel de erwtjes na het koken meteen in koud water. Zo blijven ze mooi groen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.