De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 400g 400 g Torti van Fiorini
- 1 1 bussel groene asperges
- 4 4 tomaten
- 1 1 kopje verse of diepgevroren erwtjes van Saint Eloi
- 1 1 bosje basilicum
- 50g 50 g grana padano van Pâturages
- 3càs 3 el olijfolie van Bouton d’Or
- 1 1 scheutje citroen
- Zout en peper van Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Kook de pasta in een kookpot met gezouten water (volgens de tijd op de verpakking). Kook de erwtjes (3 min. indien vers, 5 min. indien diepgevroren) in een andere pot met gezouten water. Kook daarna de asperges al dente in hetzelfde water (10 min.). Laat alles afkoelen.
-
Snij de asperges en gewassen tomaten in stukken. Was en rist de basilicum af.
-
Meng de pasta met de groenten, een scheutje citroensap, olijfolie, zout en peper in een slakom.
-
Bestrooi met kaas, versier met basilicumblaadjes en dien op. Lekker verfrissend bij vlees op de barbecue
Tips
Tip: de asperges kunt u ook vervangen door sperziebonen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.