De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 500g 500 g spaghetti van Torti Fiorini
- 4 4 kipfilets
- 2 2 gele paprika’s
- 150g 150 g diepgevroren en gestoomde sperziebonen van Saint Eloi
- 12 1 dozijn kerstomaten
- 1 1 Spaanse peper
- 2 2 uien
- 3 3 teentjes knoflook
- 2 2 blokjes gevogeltebouillon van Bouton d’Or
- 1càs 1 el olijfolie Bouton d’Or
- 2càs 2 el sojasaus
- Zout en peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Witte wijn
Volg het recept stap voor stap
-
Pel en snij de look en verwijder de kiem. Pel en versnipper de ui. Was de paprika’s en snij in reepjes.
-
Verhit de olie in een pan en fruit de look en de ui. Doe er de paprika’s en de Spaanse peper bij.
-
Snij de kip in stukken en doe die in de pan, samen met de bonen en de in kwartjes gesneden kerstomaten. Bak enkele min., doe er de bouillonblokjes bij en bak nog eens 5 min.
-
Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water, laat uitlekken en voeg toe aan de pan met groenten en kip.
-
Breng op smaak met peper en sojasaus.
Tips
Tip: om de bereiding ietsje krokanter te maken, kunt u geplette (ongezouten) cashewnoten toevoegen bij het serveren.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.