Volg het recept stap voor stap
-
Spoel en droog de oregano en de peterselie. Bewaar 2 of 3 takjes oregano. Versnipper de rest alsook de peterselie en besprenkel met 2 el olijfolie. Meng en zet opzij.
-
Kook de tagliatelle al dente in een kookpot met gezouten water en laat uitlekken.
-
Verkruimel de geitenkaas en bewaar apart.
-
Pel de teentjes knoflook, verwijder de kiem, snij fijn en fruit in 2 el olijfolie in een grote pan. Doe er de goed uitgelekte tagliatelle en de gemarineerde kruiden bij. Verwarm op een zacht vuur en meng goed.
-
Schep uit in een grote (voorverwarmde) schotel en bestrooi met verkruimelde geitenkaas. Kruid met peper, leg er de oreganoblaadjes op en serveer meteen.
Tips
Tip: met enkele gehalveerde kerstomaatjes is dit geparfumeerde gerecht nog lekkerder. Voeg die tezelfdertijd toe als de geitenkaas.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.