Schelvis met balsamicokaramel

Makkelijk
45 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 stukken schelvis
  • 100 g boter van Pâturages
  • 100 g paneermeel
  • 100 g kandijsuiker
  • 5 el balsamicoazijn van Bouton d’Or
  • 5 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 2 el water

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (th. 5).

  2. Prak de boter in een bord en meng met het paneermeel.

  3. Bestrijk een ovenschotel met olie, leg de stukken vis erin en besmeer elk stuk met het mengsel om een soort korst te vormen. Zet ongeveer 30 min. in de oven

  4. Meng de suiker, het water, de azijn en de olie in een kookpot. Laat inkoken op een zacht vuur om te karamelliseren.

  5. Serveer op warme borden en versier met een streepje karamel rond de vis.

Tips

Tip: u kunt dit recept ook klaarmaken met andere witte vis zoals kabeljauw of pollak.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.