Gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd

Gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd zijn een uitstekende begeleiding bij uw hoofdgerechten.

Serveer gegratineerde aardappelen met traditionele mosterd bij gegrild vlees, gebraad of visgerechten. Dit recept voegt een unieke, licht kruidige smaak toe dankzij de traditionele mosterd, en de romige textuur maakt deze aardappelen onweerstaanbaar. Eet smakelijk!

Makkelijk
65 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 800g 800 g aardappelen
  • 40cl 40 cl room van Pâturages
  • 30cl 30 cl melk van Pâturages
  • 3càs 3 el traditionele mosterd van Bouton d’Or
  • 4 4 snufjes geraspte nootmuskaat van Cigalou
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 6).

  2. Schil de aardappelen en snij ze in dunne schijfjes.

  3. Verdeel ze over individuele ovenschaaltjes.

  4. Giet er het mengsel van room, melk, mosterd, nootmuskaat, zout en peper over.

  5. Zet 40-45 minuten in de oven.

Tips

Deze bloemkool is lekker bij koud vlees. U kunt dit ook als hoofdgerecht serveren met een groene sla. Doe er dan gerookte spekblokjes van Monique Ranou bij.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.