Konijnenrug met vermout
Dit recept brengt de delicate smaak van het konijn naar voren, versterkt door de aromatische noten van de vermout. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Snij de ruggen in 8 stukken. Breng op smaak met peper en zout. Bak ze in een kookpot in de olijfolie, schep ze eruit en hou ze warm.
-
Doe de knoflook en de fijngehakte ui in dezelfde kookpot en laat ze op zacht vuur 5 minuten konfijten, zonder te laten kleuren.
-
Blus met de vermout en laat voor een derde inkoken.
-
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes.
-
Doe het vlees, de olijven en de aardappelschijfjes in de kookpot. Leng aan met de bouillon en laat 10 minuten sudderen.
Tips
Als u geen vermout hebt, kunt u die vervangen door droge witte wijn.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.