Volg het recept stap voor stap
-
Open de oesters, giet het eerste water weg en maak dan voorzichtig het vlees los.
-
Vang de jus op en breng die aan de kook met de champagne. Pocheer er de oesters 3 minuten in zonder te laten koken.
-
Spoel en droog de schelpen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en hak ze fijn.
-
Pel de sjalotten, hak ze fijn en bak ze glazig in de gesmolten boter. Doe er de paddenstoelen bij, kruid met peper en zout en bak 7-8 minuten.
-
Neem van het vuur, voeg de peterselie toe en roer.
-
Vul de schelpen met de paddenstoelen en leg er de oester op.
-
Leg een bedje van grof zout op de borden, zodat de schelpen mooi blijven staan.
Tips
Voor een nog romiger resultaat, kunt u 1 el room van Pâturages bij de champignons doen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.