Krokantjes met verse kaas

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 250 g bloem van Chabrior
  • 1 tl bakpoeder van Chabrior
  • 40 g plattekaas van Pâturages
  • 2 eieren van Moisson
  • 20 g boter van Pâturages
  • De geraspte schil van een citroen zonder waslaag
  • 1 snufje zout van Cigalou
  • Frituurolie van Bouton d’Or
  • 1 klein potje pesto van Fiorini
  • Opgerolde ansjovis voor het versiering
  • Enkele verse basilicumblaadjes voor het versiering

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 75 min
  1. Laat de boter smelten, klop de plattekaas op en roer er de losgeklopte eieren en de citroenrasp onder.

  2. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en kneed. Vorm een deegbol, dek af met een vochtige theedoek en laat 1 uur rusten.

  3. Rol het deeg dun uit en snij cirkels uit met een metalen ring of ander keukengerei.

  4. Verhit het oliebad en bak de schijfjes deeg goudgeel. Laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Schep wat pesto op elk krokantje, versier met een opgerolde ansjovis en een basilicumblaadje.

Tips

U kunt de pesto ook vervangen door tapenade van Bouton d’Or.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.