De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 600 g rauwe groenten naar keuze (komkommer, selderij, kerstomaten, avocado, courgettes, wortelen enz.)
- 250 g verse geitenkaas van Pâturages
- 12 cl room van Pâturages
- 2 el fijngehakte, verse fijne kruiden naar keuze (peterselie, bieslook, dragon, kervel enz.)
- Het sap van 1/2 citroen
- 2 el olijfolie van Bouton d’Or
- Zout en peper van Cigalou
- Plukjes bladpeterselie of selderij voor het versiering
Wijnsuggestie
Château Pierrousselle
Witte wijn – AOP Entre-deux-mers
Cépages : Sauvignon et Sémillion
2021
5,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Mix de geitenkaas met de fijngehakte kruiden, de room, de olie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel deze saus over individuele glaasjes.
-
Spoel en droog de groenten en snij ze in stukken.
-
Prik ze op mini-spiesjes, afgewisseld met plukjes bladpeterselie of selderij.
-
Leg op elk sausglaasje een brochette.
Tips
U kunt er ook eetbare bloemen tussen steken (viooltjes, Oost-Indische kers, bernagie, courgettebloemen, kaasjeskruid enz.)
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.