Volg het recept stap voor stap
-
Los het blokje court-bouillon op in 1 L water en kook er de verse zalm 10 minuten in. Giet af en laat afkoelen.
-
Mix de gerookte zalm met de zacht gemaakte boter, en vermeng dan met de verkruimelde verse zalm, de room, het citroensap en de fijngehakte dille. Zet opzij.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).
-
Rol aluminiumfolie op tot hoorntjes.
-
Snij de brikvellen in 4 en rol elk lapje rond een hoorntje van aluminium.
-
Leg op een ovenplaat en laat 5 minuten kleuren in de oven. Hou ze in de gaten zodat ze niet verbranden.
-
Verwijder voorzichtig het aluminium en laat de hoorntjes van brikvel afkoelen.
-
Vul de hoorntjes met het zalmmengsel en versier met zalmeitjes en dille.
Tips
Lekker bij een heerlijk frisse Blanquette de Limoux.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.