Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Was en schil de aardappelen, kook ze in water en giet af.
-
Was de bonen, verwijder de uiteinden (of gebruik diepgevroren bonen van Saint Eloi) en kook ze 5 tot 10 minuten in water. Ze moeten wel stevig blijven. Giet af.
-
Bak de spekblokjes goudkleurig in een pan op een hoog vuur, en doe er de fijngehakte uien bij.
-
Doe de aardappelen, de bonen, de spekblokjes en de uien in een kom.
-
Blus de pan met de azijn en breng aan de kook. Schraap de braadresten los. Kruid met peper en giet in de kom. Roer en dien warm op.
Tips
Tip: als de saus te veel naar azijn smaakt, kunt u een tl Luikse siroop toevoegen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.