De benodigde ingrediënten voor dit recept
2
portie(s)
- 350g 350 g rundergehakt
- 3càc 3 tl mayonaise van Bouton d'Or
- 3càc 3 tl ketchup van Bouton d'Or
- 3càc 3 tl mosterd van Bouton d'Or
- 1 1 dooier van een ei van Moisson
- 2càc 2 tl kappertjes van Bouton d'Or
- 1càc 1 tl worcestershiresaus
- 10 10 druppels tabasco
- 1 1 ui
- 3càc 3 tl fijngehakte peterselie
- Versiering/bijgerecht:
- 1 1 dooier van een ei van Moisson per persoon
- Diepgevroren frieten van Bouton d’Or
- Zout, peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Saint-Auriol
Rode wijn
6,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Hak de ui en de helft van de kappertjes fijn.
-
Vermeng de mayonaise, mosterd, ketchup, eidooier, worcestershiresaus, tabasco, uien en fijngehakte peterselie en kappertjes met zout en peper in een grote kom.
-
Doe er het gehakt bij en meng voorzichtig. Doe er de rest van de hele kappertjes bij.
-
Versier met een eidooier en dien op met frieten.
Tips
Tip: voor écht Belgische frieten kunt u ze in ossenvet bakken.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.